Biografie Rob Vaillant

img4a1a9ea5c4466.jpg

Na de plaatselijke drumband werd Rob drummer in een band die hij samen met zijn broer Peter formeerde.  Vanaf zijn 12e jaar roerde Rob naar hartelust menige trommel en speelde hij in veel verschillende bandjes met een zeer uiteenlopende repertoires. In de dans en stemmingbandjes leerde Rob naast het slagwerk ook de zangkunst bij. Zijn favoriet was het zingen van de tweede of derde stem, omdat Rob dit van nature snel beheerst.

Samen hebben Gijs en Rob een trainers/acteurs opleiding gevolgd waardoor naast de zang ook het theaterspel binnen het duo een belangrijke plaats heeft ingenomen.

Momenteel is het zingen en entertainen samen met Gijs in het duo de Jochies voor Rob de grootste uitdaging waar hij zeer veel plezier aan beleeft. Het  samen schrijven, bewerken, zingen en improviseren, spelen met publiek op verschillende locaties, op straat, kleine zaaltjes en grote podia is en blijft genieten. Niet gehinderd door professionele balast en ambitie, is en blijft Rob een gedreven artiest in hard en nieren en kan hij zich volledig vinden en geven in zijn Haagse Jochie rol.

Gijs v.d. Sluis

img4a1a9ed37abee.jpgDe muzikale carrière van Gijs begon aan tafel thuis. Zussen en ouders werden gek van zijn getrommel met messen en vorken. Een drumstel kwam er dus niet in. Wel een tenortuba, die hij op de middelbare school inruilde voor een trombone.

Lees meer over Gijs