Biografie Gijs v.d. Sluis

img4a1a9ed37abee.jpg

Gijs zong vroeger thuis veel met zijn moeder onder de afwas en met de hele familie in de auto. In zijn studietijd kwam hij terecht in de semi-professionele zanggroep "De Wilde Orchidee". Onder eigen live-begeleiding zongen  twee dames en drie heren toen ook al het Nederlandstalige liedjes uit de oude doos. Na vijf succesvolle jaren viel het gezelschap uiteen.

Van een professionele zang- of theatercarrière is het nooit gekomen. Maar, in Rob heeft Gijs de ideale partner gevonden om uiting te geven aan zijn muzikale- en theaterambities. Wat Gijs betreft staat het plezier in samen spelen en zingen voorop. En thematheater moet ergens over gaan. Je wilt de mensen raken.

"Plezier stralen we uit tijdens onze optredens, en eigenlijk lukt het steeds opnieuw een vonk van de inhoud en ons enthousisame over te laten slaan op het publiek".

Biografie Rob Vaillant

img4a1a9ea5c4466.jpgToen Rob met zijn lagere schoolklas jaarlijks op Koninginnedag aubades moest zingen voor het bordes van het gemeentehuis compleet met burgemeester en wethouders, was het lot snel bepaald.

Lees meer over Rob